Tilaus- ja toimitusehdot

 

Tilaaminen
J-NEN Oy toimii sekä verkossa että kivijalassa Helsingissä. Valikoima verkossa on suppeampi kuin liikkeessä. Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat eurohintoja ja sisältävät arvonlisäveron. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus
Lähetämme tilaamasi tuotteet postipakettina mahdollisimman nopeasti, 2 - 3 arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksen lähettämisestä. Tilaustuotteiden toimitusaika on aina pidempi ja se on mainittu tuotetiedoissa. Mikäli tuote on varastostamme loppu, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse. Emme toimita postiennakolla. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita jos asiakas on tehnyt huomattavia määriä asiakaspalautuksia.

Rekisteröityminen
Rekisteröityminen verkkokaupassamme on vapaaehtoista. Tarvitsemme kuitenkin joitain tietoja teistä, voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksesi. Rekisteröityminen on ehtona kanta-asiakas kohtaisissa alennuksissa.

Käsittely- ja toimituskulut
Tavaran toimitus hinta on 6,90€. Tapauksessa jossa asiakas ei nouda tuotetta postista, pidämme oikeuden veloittaa toimituskulun (6,90€) riippumatta ostoksen summasta. Jos tuote on erityisen suuri tai painava, sen toimitushinta täytyy selvittää tapauskohtaisesti. Tämä mainittu tuotetiedoissa. J-NEN Oy ei vastaa kadonneista lähetyksistä. Tarkastathan paketin kunnon postivirkailijan kanssa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet, teethän vahinkoilmoituksen postikonttorissa ja olethan yhteydessä meihin.

Maksutavat
Tilaukset voi maksaa verkkopankkitunnuksilla, laskulla, osamaksulla, luottokunnan myöntämillä luottokorteilla, tai Visa Electronilla Klarna Checkout-maksupalvelun kautta. Klarna Checkout-maksupalvelun käyttäminen on turvallista ja helppoa.

Palautus / reklamaatio
Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotelaput kiinni. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, ellei tuotteessa ole valmistusvirhettä.

Tuotteen palauttamisen (6,90€) maksaa asiakas. Toimituskuluja ei hyvitetä. Pakkaa tuote pussiin / laatikkoon ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Jätä palautuksesi lähimpään postitoimistoon. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla laput kiinni. Mikäli kaipaat lisätietoja palautuksiin liittyen, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse (juta.tuominen@hotmail.com).

Ethän epäröi soittaa meille jos olet epävarma koostasi ja haluat apua muutenkin, me autamme mielellämme.

Palautusosoite on:
J-NEN Oy

Mikonkatu 8 / Ateneuminkuja

00100 Helsinki

Muut ehdot:

J-NEN Oy ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure –syistä.

 

J-NEN Oy pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.